Сашо Кадиев яхна най-продавания кабриолет в света – „Мазда МХ”.

...
Сашо Кадиев яхна най-продавания кабриолет в света – „Мазда МХ”.
Коментари Харесай

Сашо Кадиев с кабрио за 50 бона

Сашо Кадиев яхна най-продавания кабриолет в света – „ Мазда МХ”. Актьорът и водещ на Би Ти Ви предаването „ Преди обед” е огромен обожател на японската марка и всичките му предходни коли бяха със същото лого. Сега обаче синът на Катето Евро за пръв път юрка чисто новичък автомобил без покрив.

Преди няколко дни Сашо даваше газ по столичния бул. „ България”. На лицето му бяха изписани горделивост и удовлетворение, че кара първокласна двуместна кола, струваща към 50 бона. Доста от останалите водачи разпознаха Кадиев и му бибиткаха и махаха за привет. Той също не се държеше нелюбезно - отвръщаше с усмивка. Когато наближи дребна градинка, Сашо понижи скоростта и заби спирачки, а към него се приближи наедрял мъж. Двамата побъбриха 2-3 минути, а след това артистът отпраши в посока „ Манастирски ливади”, написа Уикенд.

Напоследък Кадиев все по-често е забелязван във въпросния столичен квартал. Той пазари в тамошните супермаркетите и локалните подозират, че или си е купил апартамент в региона или посещава своя държанка. Тук му е мястото да напомним, че наскоро в „ Уикенд” публикувахме фотоси, на които водещият на „ Преди обед” гушкаше нежно под намерено небе непозната жена.

Макар и нов, блестящо оранжевият автомобил на известния артист към този момент е с леко огънати и издраскани ламарини в задната лява част. Пораженията бяха нанесени преди няколко седмици от друго МПС, което се натресе в маздата. Инцидентът стана, до момента в който Сашо пътуваше към Би Ти Ви, по тази причина същия ден той закъсня за работа и Деси Стоянова откри сама предаването. И злополуката стана близо до „ Манастирски ливади”, което още един път подклажда подозренията, че звездата на Би Ти Ви има възлюбена в квартала. Официално той живее в Кокаляне с майка си Катето Евро, жена си Таня и 5-годишната им дъщеря Катерина, напомнят осведомени.

Съвсем неотдавна Сашо призна, че не желае да подписва брак с майката на щерка си, защото не бил уверен, че в нейно лице е срещнал точната за себе си половинка. „ Заедно сме от много години. Обичаме се, имаме дете, само че не съм сигурен, че и двамата с Таня сме разкрили онази, огромната обич. Може би тя е единствено във въображението. Докато двама души си гледат часовниците и се разправят за сметки и за това кой ще гледа детето, любовта мъчно ще възтържествува”, шокира с откровението си Кадиев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР