Сашо Кадиев слиза от ефир Мамин Сашко дванадесет години е екранен

...
Сашо Кадиев слиза от ефир
Мамин Сашко дванадесет години е екранен
Коментари Харесай

Мариан Бачев и Цитиридис в люта битка за стола на Сашо Кадиев

Сашо Кадиев слиза от ефир

Мамин Сашко дванадесет години е екранен сътрудник на водещата Деси Стоянова. Двамата бяха лицето на предаването „ Преди обяд “ по Би Ти Ви.

Но изненадващо Александър Кадиев разгласи, че през днешния ден е последния му ефир. Той се сбогува доста прочувствено с сътрудниците си, на които благодари за всичко и даже театрално се разплака. Въпреки че й бе мъчително, Деси Стоянова не се разрева, а му пожела „ попътен вятър “ в новото занятие.

Защото синът на Катето Евро разгласи, че това е най-трудно взетото му решение в живота. Но той желал да тръгне по нов път и да се занимава с нови планове, а също по този начин да отделя повече време на себе си, в сравнение с медията.

Малко преди този момент сътрудника му Мариан Бачев разгласи, че той сяда на стола на Сашо Кадиев.Звездата от „ Шоуто на слави “ добави, че сяда на стола на сътрудника си от есента. И тази вест комикът заяви в наличието на Сашо и на Деси.

Те нито потвърдиха, нито отхвърлиха вестта.Някои от феновете повярваха, други обаче я подложиха на подозрение. Все отново Бачев  е свръх зает с доста представления, с шоуто на Дългия, а и с преподавателска активност. И надали ще има време да е водещ, парираха тези, които не повярваха на чутото. В същото време Николаос Цитиридис също се изцепи, че той ще е новият екранен сътрудник на Деси Стоянова  и заема стола на Сашо Кадиев.

 

Тагове: Мариан Бачев Сашо Кадиев Преди обяд Николаос Цитиридис Сашо Кадиев и Деси Стоянова актьор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР