Сашо Кадиев се завърна в ефира на Бтв и предаването

...
Сашо Кадиев се завърна в ефира на Бтв и предаването
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се изхвърли: Аз съм Чък Нориса на Ковида

Сашо Кадиев се завърна в ефира на Бтв и предаването му " Преди обед " след цяла седмица неявяване. Актьорът самичък разкри на какво се дължи неналичието му.Оказва се, че Сашко е взел участие в пиеса с болна колежка. Двамата имали подиуми с целуване, които умерено изиграли, защото дамата към момента не била наясно с диагнозата си. Два дни по-късно актрисата схванала, че е инфектирана и незабавно се обадила на Сашо. Той си направил три теста и за благополучие всички били негативни.

" Мен ковид не ме лови. И английският ме подмина. Да идват нигерийският и южноафриканският. Аз съм Чък Нориса на ковид ", съобщи Кадиев в ефир. Сашо е изцяло убеден в имунната си система, защото се оказва, че към него непрестанно имало инфектирани, само че той, за благополучие, все не се разболявал. Актьорът разкри, че даже и майката на щерка му - Таня, се е разболяла още при започване на пандемията.

Кадиев прикани феновете да пазят себе си и околните си и при най-малките подозрения за заразяване да си вършат най-малко по три теста, написа standartnews.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР