Сашо Кадиев се оказа двуженец. Водещият на сутрешния блок на

...
Сашо Кадиев се оказа двуженец. Водещият на сутрешния блок на
Коментари Харесай

Сашо Кадиев призна, че живее с жена си и любовницата

Сашо Кадиев се оказа двуженец. Водещият на утринния блок на bTV призна пред Диана Любенова, че има две дами. Актрисата и тв водеща на "Тази събота и неделя " попита сина на Катето Евро и Даниел Петканов дали половинките им ще са до тях на финала на "България търси гений ", който е на следващия ден. "Аз имам две половинки и едно дете " - съобщи без капка позор мамин Сашко.

"Дъщеря ми Катето е с Танчето на морето с караваната. Те сага приготвят и не знам дали ще съумеят да дойдат. Майка й Танчето има доста работа около подготовката на караваните, които към този момент станаха две ", сподели Кадиев.

След като сподели няколко положителни думи на дългогодишната си половинка Таня, артистът стартира да хвали актуалната си държанка Ивелина Чоева.

"Искам да поздравя Ивелина Чоева, която несъмнено гледа сега. Тя е и моя половинка в някакъв смисъл ", съобщи съвсем заекващо Сашо. Диана Любенова се изсмя на признанието му и го подтикна до приказва по тематиката. "Това е любовта ", заключи тв водещата.

Източник: Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР