Сашо Кадиев преживя кошмарна нощ, след като в дома му

...
Сашо Кадиев преживя кошмарна нощ, след като в дома му
Коментари Харесай

Сашо Кадиев преживя кошмарна нощ

Сашо Кадиев претърпя кошмарна нощ, откакто в дома му влезе натрапен посетител. Тв водещият се видя в " небрано лозе " и не знаеше по какъв начин да постъпи в такава обстановка. 

Появи се и шокиращо видео, което изобличи нахалника, а в това време стана ясно и в какъв разкош живее синът на Катето Евро. 

Сашо Кадиев беше мощно обезпокоен от нахлуването на прилеп в къщата си. Бозайникът летеше из първокласният дом на тв водещия и търсеше място къде да се захване с крачетата си. Кадиев е снимал нощния полет на своя посетител и се чудеше по какъв метод да го накара да излезе на открито през вратата. 

Повечето му другари не го взеха насериозно и се майтапиха с него, че е дохвърчал Батман. Други пък оприличиха госта на Дракула. Но на Сашето по никакъв начин не му беше занимателно да будува и да чака прилепът да се сети да излезе през отворената врата.

В коментар се включи и дамата на продуцента Андрей Арнаудов. Емануела Толева призна, че най-големият й смут са прилепите и описа много забавна история от своето детство. 

" Викала съм дядо ми, който живееше в центъра да пристигна да изгони врабче. Бяхме се заключили с Дори в тоалетната и там го чакаме. Бяхме на 12/13г. Имам смут от пернати, който става тройно по-голям, когато и те са в смут и неориантирано се удрят в стените и “пърхат " пламенно из стаята! От суматохата, в която изпадам не мога да мисля трезво и да оказа помощ на птичката и да я пусна на независимост " написа Толева като утешение на Кадиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР