Сашо Кадиев най-сетне помири жените си и вместо да е

...
Сашо Кадиев най-сетне помири жените си и вместо да е
Коментари Харесай

Сашо Кадиев в щастлива тройка

Сашо Кадиев най-накрая сдобри дамите си и вместо да е част от любовен триъгълник, към този момент е част от щастлива тройка. Водещият е на отмора в къмпинг по Черноморието, където майката на детето му Таня дава каравани чартърен. Двамата са дружно дъщеричката си Катерина, само че Кадиев е в компанията и на новата си обичана Ивелина Чоева, поради която заразя Таня. След дълги месеци на криене, двамата влюбени се демонстрираха от плажа, освен това дружно с предходната жена на Сашо.

Двете му обичани даже са се прегърнали на една от фотосите, а на друга необятно усмихнати театралничат на маса в ресторант. От щастливите фамилни моменти липсва майката на артиста Катерина Евро, който сподели по какъв начин се забавлява в компанията на различен водещ-Георги Блажев към басейна на къщата си в Кокаляне. Според медийни изявления тя продължава да не приема Чоева, в която обаче Кадиев е бясно влюбен. Явно Таня е приела новата жена на бащата на детето си и е загърбила егото си, както прикани и Кадиев в дългата си обява. "Когато животът е прекрасен и хората се схващат.

Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и усеща, това е облеклото на индивида. Човек е прецизен във връзка с тези, които обича. Честният е прецизен по отношение на всички. Велико нещо е Любовта, популярен закон, който изпълва душата на индивида. Магическа мощ се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява негативните сили в позитивни, повдига индивида от земята към небето. Любовта е мощ, която основава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР