Сашо Кадиев наскоро напусна Преди обед и bTV, след като

...
Сашо Кадиев наскоро напусна Преди обед и bTV, след като
Коментари Харесай

ШОК! Сашо Кадиев се връща в Би Ти Ви

Сашо Кадиев неотдавна напусна " Преди обед " и bTV, откакто бе едно от лицата му в последните 12 години. Официалната причина, която синът на Катето Евро посочи, е, че желае да има повече време за актьорската си специалност. Съвсем малко, откакто си потегли и всички му пожелаха благополучие в театъра, Кадиев сервира огромната бомба, която очевидно от дълго време е подготвял скрито от всички.

Оказа се, че артистът още веднъж се връща на екран в bTV, единствено че не в предиобедното предаване, където бе до момента и където очевидно не му харесваше графика и натовареността, и най-много ранното ставане всяка заран, а в напълно ново предаване, което медията пуска на мястото на шоуто, водено до неотдавна от Николаос Цитиридис.

Както към този момент стана ясно, новото предаване на Кадиев ще е развлекателно и познавателно шоу с въпроси, което ще се излъчва на запис и няма да има и грам от натовареността на " Преди обед ". Дори няколко епизода щели да се снимат едновременно, водещият Кадиев ще си чете репликите и няма да вижда никакъв напън и кой знае какво изпитание, а за сметка на това ще прибира сериозна заплата.

Неочакваната изненада, която той сервира на сътрудниците си обаче, ще му изиграе неприятна смешка, най-малко що се отнася до отношението им към него оттук насетне. За Кадиев така и така напоследък се приказва, че е най-недолюбвания образ в медията, а по-късно, което направи в този момент, в това евентуално към този момент няма и съмнение
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР