Сашо Кадиев напусна Преди обед и bTV, но всъщност това

...
Сашо Кадиев напусна Преди обед и bTV, но всъщност това
Коментари Харесай

Сашо Кадиев: Истина е, връщам се в БТВ

Сашо Кадиев напусна " Преди обед " и bTV, само че в действителност това се оказа напълно за малко за изненада на мнозина. А новината, която хвърли като бомба малко по-късно, и за която ви информирахме преди дни, намира своето следващо удостоверение.

" Израснах в bTV и като експерт, и като човек. Когато постъпих в малкия екран, бях на 28 години и в този момент, когато се отдръпнах за известно време, към този момент съм на 40 ", споделя Кадиев пред " Стандарт " и прибавя, че най-вече му липсва срещата с хората и " тази независимост, която имах опция да получа – да се показвам свободно, да споделям мнението си, да разясня ".

Официалната причина, която първоначано синът на Катето Евро посочи, когато си потегли от " Преди обед ", бе, че иска да има повече време за актьорската си специалност, с която в действителност стана известен. Но това не се оказа напълно по този начин, тъй като той, на процедура, ще продължи да се изявява и на дребния екран.

На въпрос дали ще се появи още веднъж в ново предаване, Кадиев отвръща пред изданието с: " Да, следващата година най-вероятно ще се появя. Не мога да издавам, само че във всеки случай феновете ще ме гледат сигурно от новата година до пролетта в разнообразни излъчвания по bTV ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР