Сашо Кадиев напусна Би Ти Ви и бе залят от

...
Сашо Кадиев напусна Би Ти Ви и бе залят от
Коментари Харесай

Лъсна грозната истина: Ето защо Сашо Кадиев напусна Би Ти Ви

Сашо Кадиев напусна Би Ти Ви и бе залят от всенародната любов

Дори самият Мамин Сашко се изуми от това какъв брой доста хората го обичат. На въпрос за какво след 12 години вярна работа на медията той изоставя непрекъснатата работа и тлъстата заплата, мелодраматично изясни, че желал да се развива личностно. И да се раздаде напълно на театъра и на актьорската си специалност.

Да, но не, истината се оказа радикално друга. Синът на Сашо Кадиев обръща тил на медията поради пари и клъцнати възнаграждения.

Докато бе водещ в „ Преди обяд “ той не спираше да пътува из страната  и чужбина с гаджето си Ивелина Чоева. Както и да взе участие във всички всевъзможни български филми, да се снима в инфлуенсърски реклами, да има други изяви, дружно с мама Катето Евро. Ангажименти не му липсваха. Само че неговите шефове са му взимали 30 % от всички негови участия във филми, реклами и изяви. Тъй като бил щатен, медията му се водила и продуцент, и по тази причина му взимала % от хонорарите, както вършат и в музикалните компании. Това не се харесвало на Кадиев  и той желал да подпише нов контракт, в който да не дава дял от парите си отвън щатната си активност. От медията не се съгласили и по тази причина напуща.

Но няма да се раздели изцяло с Би Ти Ви, доверяват от кухнята на медията. Наесен той ще води графа в „ Преди обед “. И като нещатен чиновник ще си резервира цели хонорарите си.

Тагове: Сашо Кадиев хонорари актьор водещ Преди обяд Катето Евро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР