Сашо Кадиев май си проси уволнението или поне солидна глоба

...
Сашо Кадиев май си проси уволнението или поне солидна глоба
Коментари Харесай

Кадиев пак закъсня за ефир, Деси Стоянова се чуди как да обяснява на зрителите

 Сашо Кадиев май си проси уволнението или най-малко солидна санкция от шефовете си в " Преди обед " поради това, което прави с лека ръка. Актьорът и тв водещ постоянно закъснява за работа, направи го и на днешния ефир.

В 9:30 ч. на екранната му половинка Деси Стоянова за кой ли път й се наложи да се чуди по какъв начин да изяснява отсъствието му. С репортерката Рая Пеева даже спретнаха разговор за повода, довела до закъснението на Кадиев.

Закъснението на Кадиев обаче, отприщи серия от любопитни самопризнания в ефир. Първо Рая Пеева призна по какъв начин поради успиване не е отишла да играе в детско зрелище. Събудила се чак в 12:30, когато постановката била от дълго време изиграна от сътрудниците й. За благополучие в театъра имало втори, дублиращ екип и по този начин отсъствието й било покрито. " Не споделих какво съм правила предната вечер, с цел да не ме уволнят. Няма да го кажа и в този момент, тъй като може и отсам за ме уволнят ", засмя се Рая.

След това и Деси Стоянова не скри, че е закъсняла за работа, единствено че един-единствен път. Появила се в bTV 20 минути по-късно, в сравнение с възнамерявала, а този ден бил значим, защото по сюжет със Сашо трябвало да изкачват фасадата на НДК и Деси желала да е на терен по-рано от нормално. Закъснението й обаче, не спънало ефира.

В последна сметка Сашо Кадиев влетя в студиото с 40 минути забавяне и съобщи, че... защото през днешния ден е Еньовден, е спазил остаряла фамилна традиция - да бере билки на разсъмване. Станал с 4:30 ч. и хванал гората, където обаче се оказал без покритие на телефона и по този начин и не могъл да предизвести. Както се досещате - обяснението му слиса и екранните му сътрудници, и феновете пред дребния екран.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР