Сашо Кадиев и приятелката му, моделката Ивелина Чоева от няколко

...
Сашо Кадиев и приятелката му, моделката Ивелина Чоева от няколко
Коментари Харесай

Сашо Кадиев разцъква из Щатите с гаджето и приятели

Сашо Кадиев и приятелката му, моделката Ивелина Чоева от няколко дни обикалят Щатите. Двамата взеха решение да съчетаят работата с разходка. Актьорът и тв водещ е на турне зад океана и взе гаджето си със себе си. Той дружно с Аня Пенчева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов показват пред българите в Съединени американски щати спектакъла “Тя, той и още двама-трима...”.

Постановката към този момент бе показана в Атланта, Бостън, а в неделя вечерта и в Чикаго. Актьорите играха пред претъпкани зали, като публиката на всички места дълго ги приветства на крайници.



“Поклон след второто зрелище в Чикаго! Благодарим ви, скъпи сънародници, за любовта, с която ни посрещнахте, за розите и подаръците, с които ни дарихте, за вечерята, с която ни изпратихте”, написа Аня Пенчева в профила си в инстаграм, където пусна фотоси и къси видеа от прочувствените срещи с българските общности.

В свободното време денем преди представленията Сашо Кадиев и Ивелина Чоева обикалят и преглеждат забележителности. А артистът не пропуща да се похвали в обществените мрежи с фрагменти от красивите места, които двамата посещават.

Днес към този момент са в Лас Вегас, където довечера още веднъж има зрелище. На 5 март ще гостуват в Ню Йорк, а на 6-и в Нейпълс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР