Сашо Кадиев и Ивелина Чоева сякаш само стават по-влюбени и

...
Сашо Кадиев и Ивелина Чоева сякаш само стават по-влюбени и
Коментари Харесай

Чудото се случи! Неочакван обрат с Кадиев, Катето Евро не вя...

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева като че ли единствено стават по-влюбени и щастливи с времето, а устатият водещ и артист като че ли е станал различен човек поради моделката

Сашо толкоз се трансформирал под нейно въздействие, че дори преосмислил и отношението си към брака. Запазил е, несъмнено, възприятието си за комизъм, само че наред с шегите и закачките, в които с моделката доста добре си пасват, Сашо към този момент и изявен романтик. Поднася й цветя, без мотив, провежда пътуванията им и дори й пее любовни песни на лунна светлина, написа hotarena.net. Преди дни Сашо показа в инстаграм клипче, в което пее на Ивелина: „ I love you! Yes, I do! ”, до момента в който вървят сред сенките на столична улица. За музикалния жест евентуално е бил повлиян от присъединяване му в спектакъла „ Пеещите актьори ”.

„ На този ден, през 2019-а, се запознахме. Видяхме се за първи път. И двамата имахме разнообразни животи. Дори не сме си помисляли един за различен. Днес, 3 години по-късно, всичко ни е общо. И живота и фантазиите. Щастливи сме по този начин ”, написа Сашо на 25 септември в инстаграм, където показа фотоси с Ивелина. Двамата театралничат прегърнати, а от детайлностите към фрагментите излиза наяве, че тогава са посетили конен център до столицата.

Първата им среща е в студиото на „ Преди обед ” по Би Ти Ви. Тогава Ивелина гостува, с цел да опише за мобилното приложение, което е основала, в помощ на дами и деца, жертви на принуждение. Тогава стана дума, че хубавицата е модел от 13-годишна и има много задължения, в това число и в чужбина. Тъкмо с концепцията да употребява публиката, до която има достъп, а и тъй като учи Маркетинг и бизнес в Англия, Ивелина решила да сътвори приложението в поддръжка на жертви на принуждение.

Още тогава, по време на това изявление, имаше моменти, в които Сашо Кадиев изглеждаше някак умилителен от описа на хубавицата и я гледаше с блеснал взор и загадъчна усмивка. Не е ясно какъв брой време след тази първа среща двамата са почнали да контактуват и по кое време тъкмо са станали гаджета. Не са разказвали, тъй като много дълго пазеха любовта си в загадка. Връзката им почнала с пандемията. Ивелина се прибрала в България малко преди да бъде оповестено изключителното състояние през март 2021г. Заради него се наложило да остане, което пък асъдействало за доближаването й с Кадиев. Явно до преди този момент въпреки всичко са си общували. Ивелина обаче няма общо с раздялата на Сашо с Таня, майката на щерка му. Още през март 2020 година в свое изявление той вся подозрение за връзката с към този момент някогашната си половинка: „ С Таня сме дружно от много години. Обичаме се, имаме дете, само че не съм сигурен, че и двамата сме разкрили тази обич. Може би тя е единствено във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата, и си гледат часовниците, любовта мъчно ще спечелва. Макар че при нас с Таня се е случило, тъй като имаме дете ”.

През септември, 2021 година Сашо към този момент бе показал новата си възлюбена на майка си Катерина Евро. Ивелина дори участва на празненството на звездата от „ Оркестър без име ” във връзка рождения й ден в дома й в Кокаляне. По-рано, през май, Сашо показа песента си с Братя Аргирови „ Вирусът обич ” в предаването „ Преди обед ”. В клипа взе участие и обичаната му. Тогава актьорът-водещ употребява мотива да похвали Ивелина за ангажираността й към обществени дела, да изтъкне какъв брой е красива и дори акцентира, че фамилията я утвърждава, очевидно визирайки майка си Катерина Евро. Скоро по-късно се заприказва, че двамата към този момент живеят дружно на квартира в София.

Днес хармонията им е толкоз явна, че в последната година все по-често се приказва за женитба. Даже свекървата Катерина Евро отвори дума за сватба наскоро, на 39-ия рожден ден на сина си на 30 август. Пита го дали ще се ожени за моделката, която е на 23 години, а Сашо незабавно отговори с „ да ”. Само че още не е изненадал Ивелина с годежен пръстен, въпреки че имаше такива клюки. Какво чака не е ясно, само че евентуално скоро ще се престраши. Съмнение няма, въпреки че Сашо по този начин и не подписа брак с някогашната си половинка Таня, с която имат щерка Катерина, кръстена на известната си баба.

„ Той е първата ми, осъзната обич ”, споделяла е Ивелина за връзката си със Сашо Кадиев. Помежду им имало доста обич и пристрастеност. „ И двамата сме доста прочувствени и постоянно има взрив. Но пък, колкото повече се опознаваме, толкоз повече намираме пътя един към различен и знаем по какъв начин единият би реагирал в дадена обстановка, по какъв начин другият би го направил и се опитваме да балансираме ”, казвала е още хубавицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР