Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са една от най-сладките популярни

...
Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са една от най-сладките популярни
Коментари Харесай

Милият жест на Сашо Кадиев към половинката му

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са една от най-сладките известни двойки у нас, като двамата са извънредно дейни в обществените мрежи.
 Александър Кадиев, Ивелина Чоева и новината за годежа им
Големите вести на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Коледа е време за...

Именно там двамата доста постоянно не пропущат опция да изразят любовта си един към различен. Направиха го още веднъж, а този път имаше и специфичен мотив.

От профилите на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева в Instragram разбираме, че двамата са отпразнували четири години като двойка. Като артистът се е постарал да направи дребен, само че сантиментален жест към половинката си.

От споделените фотоси виждаме, че Кадиев е изненадал модела с букет от бели рози, кутия бонбони и особено подредени свещи, с които е изписал " обичам те ". В поста има и видео, което е документирало реакцията на Чоева при типа на изненадата.

Последната фотография, която Ивелина Чоева също показа на стори в Instagram, пък се вижда колаж от седем техни фотоси през годините. " Четири години това усмихнато и занимателно момче не стопира да ме изненадва ", написа модела в обществената мрежа.
 Александър Кадиев и Ивелина Чоева - подготвени за идната значима крачка във връзката си
Следващата крачка за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

С какво се похвали двойката

" Понякога с сантиментални изненади като тази, която виждате за годишнината ни, а различен път с лудостите си, само че аз си го обичам и с тях и то с всеки минал ден от ден на ден и повече ", добавя Ивелина Чоева. Тя приключва поста си с пожеланието двамата да продължат да се държат крепко за ръце си " на сцената наречена живот ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР