Сашо Кадиев и Алекс Сърчаджиева очевидно не могат да се

...
Сашо Кадиев и Алекс Сърчаджиева очевидно не могат да се
Коментари Харесай

Каква е причината за враждата на Сашо и Алекс?! Двамата не се понасят: Обиждат се в ефир, зрителите в шок!

Сашо Кадиев и Алекс Сърчаджиева явно не могат да се дишат един различен и го демонстрираха по противен метод още на втория епизод от завърналото се шоу " Аз обичам България ", на което водеща е Александра. Сашо пък е един от капитаните на двата тима.

Първоначално феновете се зарадваха и взеха решение, че двамата дружно ще създадат положително предаване и нямаха самообладание да стартира, само че още от първия път останаха разочаровани. Тогава нападките бяха към лигавото държание на Алекс, а нощес брутално се " изявиха " и двамата.

Кадиев и Сърчаджиева не стопираха да се атакуват един различен и не - това несъмнено не беше по сюжет, личеше си напрежението посред им. Сашо непрекъснато се подиграваше на Александра за метода, по който води и че не изяснява добре въпросите.

Тя пък от своя страна стартира да го хока, че е капитан, а за всичко се оправдава с другите от тима си, което не било мъжко. А най-после, за кулминационна точка, го назова пред цяла България " глупавичък "... С което мазета рибата и накара Кадиев да я изгледа свирепо.

" Какво разделят тези двамата?! То се вижда, че не се обичат, само че несъмнено проблемите им са още в предишното - и двамата артисти, и двамата водещи, несъмнено си ги " мерят " в професионален проект ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Аз обичам България Алекс Сърчаджиева зрители Сашо Кадиев Сашо Кадиев и Алекс Сърчаджиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР