Сашо Кадиев гони 40-така, но на акъл явно е доста

...
Сашо Кадиев гони 40-така, но на акъл явно е доста
Коментари Харесай

Грам съобразителност няма: Сашо Кадиев силно нарани бившата си с тези думи!

Сашо Кадиев гони 40-така, само че на ум очевидно е много по-надолу. Мамин Сашко за следващ път сподели, че никак го няма откъм предвидливост и грижа за възприятията на отсрещния човек. Още повече, когато това не е просто някой си човек, а някогашната ти жена, дълготраен сателит и майка на единственото ти (за момента) дете.



Опиянен от обич към надалеч по-младата си нова възлюбена - 23-годишната Ивелина Чоева, Сашко все по-често се впуска в откровения и сантиментални прояви, освен това обществени. И приказва неща, с които грубо засегна Таня Тончева, тъй като към нея не е бил подобен в никакъв случай в живота си.

" Луд съм по Ивелина. Дотам, че ще се оженя за нея. Тя промени радикално отношението ми към брака, а и до момента не бях познавал същинската обич, не беше ме спохождала. Но ето, че с Ивелина се срещнахме през 2019-та като тогава всеки имаше своя път, своя живот. А през днешния ден, три години по-късно към този момент сме едно - веднъж, едни фантазии ", заплесна се Александър Кадиев, който се скъсва и да пуска сантиментални песни и послания към Чоева в мрежите.

Близки до него и някогашната му обаче разкриха, че Таня я е заболяло след всичко това. Въпреки че двамата със Сашко към този момент не са дружно и тя не желае да си го връща, да чуе, че друга обичана по този начин, както тя в никакъв случай не е била... е в действителност кофти обстановка.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР