Сашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота

...
Сашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота
Коментари Харесай

Сашо Кадиев изтри Таня от живота си

Сашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота си. Синът на Катето Евро е премахнал всички фотоси с хубавицата в обществените мрежи, само че и тя e последвала образеца му, сподели инспекция на „ Уикенд ”.

Семейните проблеми на двойката не са от през вчерашния ден, само че до неотдавна те поддържаха връзки и бяха запазили общите си снимки. Явно разривът в фамилията е финален и няма път обратно. Двойката изкара дружно към 6 години, само че в последна сметка водещият на „ Преди обед ” остави Таня, която е майка на единствената му щерка Катерина. Смуглата танцьорка и артистът в никакъв случай не са имали брак, само че живееха на фамилни начала. Клюките ги разделиха още при започване на 2020 година, само че и двамата отпичаха.

След това папараци на „ Уикенд ” два пъти изловиха Кадиев с любовницата му, като двамата изобщо не се криеха. Избраницата на Сашо е висока, млада и стройна дама, която живее в столичния квартал „ Манастирски ливади ”. Синът на Катето Евро е забелязван всеки ден в региона, даже и заран, когато бърза за предаването в Би Ти Ви. Сашо очевидно преспива ту при новата си възлюбена, ту при Катето Евро в къщата в Кокаляне, а майката на дребното Кате е натирена в родния си Пловдив. Детето прекарва времето си сред София и Пловдив, като е отглеждано най-вече от баба си Катерина Евро, изключително когато детските градини са затворени.

Сашо и Таня отхвърлят да разясняват раздялата , само че е ясно, че той е този, който е взел окончателното решения за завършек на връзката им, а за нея е пристигнало изведнъж. Все още не е ясно каква е главната причина за краха на любовта им, само че най-вероятно артиста и тв водещ просто е срещнал друга и се е влюбил.
Явно Таня към този момент дефинитивно си е събрала багажа от вкъщи им в Кокаляне. Двойката въпреки всичко се събра дружно за рождения ден на единствената си наследничка, която преди дни навърши 6 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР