Сашо Илиев, който ослепи бившият следовател Иван Генчев след конфликт,

...
Сашо Илиев, който ослепи бившият следовател Иван Генчев след конфликт,
Коментари Харесай

70 бона обезщетение за ослепения бивш пловдивски следовател

Сашо Илиев, който ослепи някогашният следовател Иван Генчев след спор, се снабди с условна присъда, оповестиха за „ Марица " от съда.

Магистратите му дефинираха наказване от 4,5 години затвор с 5 години изпитателен период. Тъй като Илиев призна виновността си, присъдата се редуцира с 1/3 и стана 3 години условно.

Съдът дефинира и той да заплати обезщетение в размер на 70 бона на пострадалия следовател.

Припомняме, че грозните подиуми се разиграли в социална баня в пловдивското село Песнопой на 11 юни предходната година.

Сашо Илиев и компанията му се намирали в мъжкото поделение на постройката, като по същото време там бил и ослепеният някогашен следовател Иван Генчев с още двама другари.

Авер на Сашо запалил цигара в банята до съблекалнята. Бившият следовател направил забележка, само че тя не довела до резултат. Тогава уведомил касиерката на комплекса, че в банята се пуши, след което се върнал на басейна, като стоял на ръба му.

Провокирани от забележките, Сашо Илиев и приятелите му отишли при Генчев. Пред очите на присъстващите се разиграли грозни подиуми. Илиев почнал да се заяжда с него, да го псува и заплашва на ромски език и го попитал за какво прави забележки за пушенето. Негов приятел го убеждавал да не се занимава и два пъти го прибирал в съблекалнята, само че на третия път Илиев се отскубнал, бегом се върнал при басейна, доближил се до Генчев и му забил пестник в дясното око. Бившият следовател извикал от болежка и се свлякъл до кръста във водата на басейна, а от окото му се стичала кръв. Извадили го от водата и по най-бързия метод го откарали в болница.

Междувременно Сашо Илиев побягнал на открито към изхода на банята и се развикал на приятелите си „ Бягайте, че ударих оня българин, дето ни правеше забележки “, качили се на автомобила и потеглили към село Христо Даново. По пътя се похвалил на всички за осъщественото от него.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР