Сашо Дунчев е човек, който е направил страшно много за

...
Сашо Дунчев е човек, който е направил страшно много за
Коментари Харесай

Хазарта: Хората с кауза няма да се оттеглят от ПП, един от тях съм аз

Сашо Дунчев е човек, който е направил ужасно доста за българската гора, сподели Христо Петров - Ицо Хазарта от Политическа партия по Би Ти Ви, разяснявайки изявление на Александър Дунчев от " Промяната " за проблеми в партията.

Конкретното изявление съгласно мен не оказа помощ за неговата идея, а по-скоро й навреди. Всеки от нас има идея. Не бива да поставяш личната си пред общата. Има хора в желанието си да създадат нещо положително реализират противоположния резултат. Той събори ли мафията с това изявление, попита реторично Христо Петров.

Според него когато против теб има проведена машина, да намираш задкулисие, че някой те е сложил на второ избираемо място, няма да ти помогне на идеята, по скоро ще те закопае. Допускал съм неточности - че депутатът може да реализира нещо самичък. Той не може да приключи един развой самичък. Начинът не е този.

В отговор на въпрос за какво си потегли Иван Христанов от " Промяната ", Христо Петров сподели: в Политическа партия сме свободни персони. Виждах се с него преди няколко дни. Той има съществени рецензии към тона, заложен в това Народно събрание. И има други визии за това по какъв начин би трябвало да продължи.

Хората с дела няма да се отдръпват, един от тях седи пред вас, увери Христо Петров.
Ако вашето дете си загуби персоналната карта по един остарял закон предстои на публично неодобрение. Получих сигнали че общини разгласяват това публично неодобрение с персоналните данни на детето. Написах писмо до организация протекция на детето и имам увещание, че този проблем ще бъде решен, описа Христо Петров.

Много неща научих и имам още какво да изучавам - желая да си свърша работата, сподели той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР