Сашо Диков се появи буквално обезобразен – със синьо-лилаво подуто

...
Сашо Диков се появи буквално обезобразен – със синьо-лилаво подуто
Коментари Харесай

Ето Защо Сашо Диков Е Обезобразен

Сашо Диков се появи безусловно обезобразен – със синьо-лилаво подуто дясно око, което едвам държеше отворено. Журналистът втрещи с типа си, както сътрудниците си, по този начин и шефа на Специализираната прокуратура Иван Гешев.

В сряда след среднощ пък Стажанта гостува в предаването на Милен Цветков по Нова тв и също изуми феновете с отчайващия си тип. Оказа се, че Диков, който в този момент работи в телевизия Евроком, се е блъснал грубо в стъклена врата и точно това е повода посиненото му око. Във вторник Сашо се натресъл челно в портата и едвам не си счупил главата.

Типично в негов жанр Диков се пошегува в Съдебната пала, че не е бил обичай, и изясни, че има два разновидността за травмата. „Първата е проба за джендър грим, проба по какъв начин да мина на другия бряг. Вариант две, което е самата истина, е, че се ударих в една стъклена врата. Просто не видях, че има врата“, съобщи журналистът.

Той добави, че случаят е станал във вторник по обяд в офиса. Първо се подула региона над веждата му, а сутринта синината към този момент била на окото му, написа „Уикенд“. Диков посочи, че очевидци на неприятната сцена станали две секретарки.

САШО ДИКОВ съдебна експертиза МАХНА И ОТ СЛАВИ, ЕТО КЪДЕ АКОСТИРА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР