Сашо Диков даде пример как в САЩ се държат журналистите

...
Сашо Диков даде пример как в САЩ се държат журналистите
Коментари Харесай

Журналист към Байдън: Защо 49 % от хората ви смятат за луд?

Сашо Диков даде образец по какъв начин в Съединени американски щати се държат публицистите с властта, а и по какъв начин властта се държи с публицистите.

" Ще стартираме с това хилаво старче, както го назовават някои, на напреднала възраст Джо Байдън. Сигурно помните по какъв начин беше задремал на среща с израелския министър ръководител. Как се беше спънал на стълбите на самолета и щеше да се пребие. От нощес имаме нов епизод от връзките му с публицистите, когато даде конференция във връзка първата година от ръководството си. Рейтингът му е рекордно невисок. Журналист му задава въпрос ":

- Г-н Байдън, при цялото ми почитание към президентската институция, не мога да не ви задам един внимателен въпрос, който вълнува доста хора. От изследване тази заран излиза наяве, че 49 % от гласоподавателите считат, че вашето ментално здраве не е задоволително положително. Как ще коментирате тези притеснителни данни?

Байдън дава отговор на неуместния въпрос: - Нямам концепция. "

В тази връзка Сашо Диков подлага на критика Кирил Петков, който си разреши да закрие камерата на Ива Николова от " Пик ", без даже да има изключително неуместен въпрос.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР