Сашко Симов от БСП прави внушение, че Валери Симеонов е

...
Сашко Симов от БСП прави внушение, че Валери Симеонов е
Коментари Харесай

Кой е детето-идиотче – Сашко Симов или патриотът Валери Симеонов? 


Сашко Симов от Българска социалистическа партия прави подстрекателство, че Валери Симеонов е нещо, като детето-идиотче. Това изявление Сашко прави по отношение на изцяло основателната позиция на Симеонов за наглото и безпардонно държание на съветския патриарх Кирил. Този човек си разреши да атакува България, да размахва назидателно пръст пред президента Радев и да ни поучава кого да признаваме и кого не за наш избавител. Президентът заставам като дърво пред ченгето-патриарх и не сподели нищо. Може би тъй като концепцията за избирането му е пристигнала от Русия и не желае да ядоса Кремъл? А въпросният Сашко Симов беше написал, че е подготвен да се изпикае пред централата на ДСБ в София. Кой е детето-идиотче си отговорете сами?!

Президент-идиот може да бъде наименуван Плевнелиев, който в словото си за 3-т март не загатна ролята на Русия за нашето избавление?! Това, в случай че не е идиотизъм, здраве му кажи!

ГЕРБ вместо да скрият вдън земя Плевнелиев се пробват да го реанимират в някаква измислена политическа роля. Този не заслужава нищо, с изключение на пренебрежение.

Партия Атака реанимира цялостен негодник – Светлозар Лазаров. Заради този човек почина баретата Емил Шарков в Лясковец. Но тъй като некадърникът Лазаров бил човек на Пеевски, олигархът  го набутал да следи изкъсо Волен Сидеров. Това също е идиотщина от класа!

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР