Сашка Васева търпи доста негативи заради извънредното положение. Певицата, която

...
Сашка Васева търпи доста негативи заради извънредното положение. Певицата, която
Коментари Харесай

ФАЛИТ! Сашка Васева остана без пари!

Сашка Васева търпи много негативи поради изключителното състояние. Певицата, която започва кариерата си в зората на попфолка, изпитва финансови усложнения, защото няма никакви театрални изяви, и съвсем не излиза от вкъщи си.

Дори до магазина заобикаля да върви, тъй като не й е прелестно да излиза. Използва обстановката да си поспива до късно.

„ Ставам едвам следобяд, тъй като, до момента в който дремя, не мисля за компликациите и не утежнявам съзнанието си ”, споделя изпълнителката на безконечния шлагер „ Не мога да те не помни, Георги ”. Може би в такива моменти Сашка за следващ път съжалява, че на времето е напуснала на два пъти фолка колоса „ Пайнер ”. За това призна самата тя преди време.

Сашка има няколко плана с димитровградската компания и работели прелестно, написа " Уикенд ". Точно тогава от „ Каналето ” почнали да я имитират и тя, с цел да ги умилостиви, както се изрази, решила да напусне „ Пайнер ” и да се причисли към компанията на „ БМК ” на Слави Трифонов.

„ Напуснах питомното, да вървя да преследвам дивото. Напуснах си „ Пайнер ”, където щях да съм в този момент кралица там. Напуснах и отидох да умилостивя хората да не ми вършат облика. Защо? Какво ти пука, че ти вършат облика? ”, кахъреше се Сашка преди време и добави, че тогава трябвало да си прави шлагерите и да не обръща внимание. Уви, сбъркала. При това два пъти. „ След това „ Пайнер ” още веднъж ме върна, елементарни ми. Но отново напуснах... От моя си ум патя цялостен живот! Съжалявам! Отчитам си го като груба неточност... ”, споделяла е Сашка.

Днес тя се оправя сама. Преди пандемията имала нови професионални хрумвания, само че трябвало да ги отсрочи за неопределен срок. Една от тях е със заглавие „ Класика и фолклор ” и в представянето й са включени италиански арии, фолклорни песни и най-големите чалга шлагери от зората на фолка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР