Сашка Васева претърпява 12-часова операция Сашка Васева е претърпяла 12-часова операция

...
Сашка Васева претърпява 12-часова операция
Сашка Васева е претърпяла 12-часова операция
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка Васева: Спасихме я!

Сашка Васева претърпява 12-часова операция
Сашка Васева е претърпяла 12-часова интервенция за премахване на тумора в мозъка й и животът й към този момент не е в заплаха. „Спасихме Сашка! И да ви кажа камък ми падна от сърцето. Въпреки това не бързам да се веселя, както се споделя.

Успокоих и сина ми Христо, който през вчерашния ден беше с високо кръвно от терзание. И двете деца се тормозят, майка им е въпреки всичко. Сега ни следва най-важното – да се възвърне вярно – постепенно и полека“, споделя мъжът на изпълнителката Христо Бакърджиев, написа „България днес“.

Той разкрива и че интервенцията на Сашка е траяла доста повече от предстоящото. „В началото се смяташе, че интервенцията ще е 5-6 часа, а тя продължи повече от 12 часа. Имахме шанс да попаднем на най-хубавия хирург – шефа на най-известната баварска болница – началник на неврохирургията и управляващ интервенцията – Кристиян Тон.

За него чакат 600 индивида, записани за интервенция, и след Сашка имаше още две интервенции, само че ги отложиха, защото нейната продължи доста дълго време“, споделя Бакърджиев.

Той към момента не е приказвал със Сашка и не я е виждал, защото достъпът на външни лица в болничното заведение е неразрешен.

„Лекарите вървят облечени с костюми като срещу ковид. Информираха ме, че Сашка към този момент е отвън заплаха, не е на командно дишане и са извадили тръбата от устата й. Въпреки това не може да приказва, едвам в този момент са я изкарали от изкуствената наркоза, под която е била. Иначе е в схващане, само че още ми не разрешават да пробвам да й приказвам или да ме включват да ме чува по телефона“, споделя още Христо.

Няколко часа, до момента в който Сашка е била на извънкомандно дишане, се е унасяла, защото й вливали мощни медикаменти – срещу алергия и инфекции. Сега на поп фолк изпълнителката й следва постепенно и мъчно възобновяване.
 Сашка Васева към този момент е отвън заплаха сн. Facebook
Сашка Васева към този момент е отвън заплаха сн. Фейсбук
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР