Саша Топчов е новият изпълнителен директор на баскетболен клуб Черно

...
Саша Топчов е новият изпълнителен директор на баскетболен клуб Черно
Коментари Харесай

Черно море Тича с нов изпълнителен директор, търси спонсор с шампионски амбиции

Саша Топчов е новият изпълнителен шеф на баскетболен клуб Черно море Тича, заяви през днешния ден президентът на клуба Георги Ганчев. Бившият състезател на " моряците " сменя на поста Борис Стоянов, който най-вероятно ще остане да работи в клуба.

Ганчев сподели, че Черно море Тича стартира нова посока на развиване. Ръководството на клуба ще търси спонсор, който да има шампионски упоритости, които да дават отговор на традициите на Черно море Тича. Президентът на клуба добави, че за новия сезон клубът ще се опита да върне в тима някогашни играчи на отбора.

“Баскетболната общественост във Варна има потребност от съвременен, финансово постоянен шампионски отбор”, съобщи новият изпълнителен шеф. Той добави, че е изработен план за развиването на клуба, като краткосрочната цел е финансовото стабилизиране. “Крайната цел на Черно море Тича е присъединяване в европейските турнири”, уточни Топчов.

От клуба оповестиха още, че работата по селекцията за идващия сезон в НБЛ е почнала. Според Топчов Черно море Тича ще има през новия сезон по мощен тим от миналогодишния. Най-вероятно тимът на Черно море Тича ще стартира подготовка за новия сезон в средата на август. Ръководството на клуба показа и новата емблема на Черно море Тича.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР