Саша Симонович се завърна с победа като треньор на столичния

...
Саша Симонович се завърна с победа като треньор на столичния
Коментари Харесай

Саша Симонович поведе Възраждане към победата

Саша Симонович се завърна с победа като треньор на столичния клуб Възраждане 2020. Квалификация за някогашната половина на Левски по време на десетия (родени през 2010 г.) напън от 3:0 Талант, вода от " сините " митове Емил Спасов и Стефан Стайков.

" Жълто-синият " облик има цялостно предимство пред Teren vv Hostile и може да бъде постоянен и до грандиозна победа. Симонович, някои изостанали в " синята " митология от задачата, ще пресека Ливарпул за Купат в УЕФА, изпратете някои слагания на линията и тактиката и това ведома ще даде резултата. Малкитската " омраза " вложи старание на Терен и sjzdadoha, с цел да получи главата на позицията.

Резултатът обаче не се отвори за 10 минути и трасето беше ремонтирано, само че по-късно трасето бе независима акция от центъра Мартин Миладинов, преодолявайки с малко бранителя на Талант и измествайки топката към мрежата. Малко касно украинският халф Александър Сорокин виртуозно попадна от директен свободен удар за 2:0, а последният резултат направи капитанът на Възраждане 2020 Велян Колев.

" Щастлив съм от напъните на детето, ще го получим в този момент. Нека продължим и работим интензивно, виждам за какво имаме капацитета в селекцията. клуб ", разгласи Симонович диря от победа на tim mu.

За няколко часа успеха на върха и Възраждане 2020 (родени 2009 г.) е изумителна. На първо място на " Дека " Б " жълто-сините " водят с 4:0 над Конкордия. Над всички на терена беше капитанът Сава Фърнигов.
 Спасил две дузпи на Роналдо ще играе в селските групи
Спасил две дузпи на Роналдо ще играе в селските групи

Владислав Стоянов се разбра с Тунджа 2006 Тенево
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР