Саша Илич говори след победата на ЦСКА с 2:1 над

...
Саша Илич говори след победата на ЦСКА с 2:1 над
Коментари Харесай

Саша Илич: Мачът с Левски повлия за слабата ни игра днес

Саша Илич приказва след успеха на ЦСКА с 2:1 над Пирин. Попаденията за " алените " бяха дело на Назон от дузпа и Браян Морено, до момента в който голът за " орлетата " вкара Иван Тасев.

" Най-важното през днешния ден е, че спечелихме трите точки. Ако би трябвало да приказваме за играта, това беше един от най-слабите мачове на ЦСКА, съгласно мен. Предполагам, че въздействие оказва ненапълно и загубата от Левски. Съгласен съм, че имахме няколко футболисти, които бяха с националните тимове, само че не може да бъде опрощение за слабата игра през днешния ден.

Изобщо не можем да приказваме за подценяване. Пирин е първокласен тим и мога да кажа, че спечелихме трите точки днес благодарение на шанс. Това, което ме притесни малко повече през днешния ден, е неналичието на дисциплинираност. Със сигурност, в случай че повторим тези неточности, няма да бъде добре против Лудогорец. Имаме една седмица да се подготвим по-добре и да изглеждаме по различен метод.

Промяната на системата ни донесе доста положителни неща в нападателен проект през първата част, само че в отбранителен проект не стояхме добре и се наложи да върнем остарялата сграда на игра в хода на мача. Отново споделям, въобще не би трябвало да повтаряме грешките през днешния ден, да бъдем с друг образ през другата седмица.

Шагоян е един от футболистите, които могат да ни донесат доста в офанзива. Нестандартен футболист е, който може да се надиграва един на един. Що се касае до останалите футболисти, които привлякохме неотдавна, те също ще получат късмет ", разяснява Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР