Саша Илич е предупредил възпитаниците си за начина, по който

...
Саша Илич е предупредил възпитаниците си за начина, по който
Коментари Харесай

Саша Илич определи солени глоби за футболисти, които качат килограми по празниците

Саша Илич е предизвестил възпитаниците си за метода, по който се любуват на дългата си зимна почивка, написа " Тема Спорт ". Както е известно, футболистите излязоха в отмора след последния формален дуел за годината (2:1 над Септември за купата) на 1 декември и се събират за старта на подготовката чак на 5 януари.

Младият сръбски експерт е сложил ултиматум и е оповестил санкции за непрофесионализъм. Той е обвързван с връщането към подготвителния развой с наднормено тегло или забавяне за присъединение към първите занимания. Илич е бил безапелационен, че играчите нямат опрощение да не се върнат в точния момент и в оптимална кондиция предвид на дългата отмора, която имат, с помощта на международното състезание в Катар.

Наставникът беше гневен през лятото, когато бразилецът Жеферсон закъсня да се причисли към първите му тренировки отпред на ЦСКА, а също така той и още няколко футболисти дойдоха с непотребни килограми. Новопривлеченият нападател Дюкенс Назон пък се нуждаеше от повече от месец с цел да навлезе в нужната кондиция.

Сега футболистите са получили специфични стратегии от спортно-техническия щаб, които в случай че съблюдават, няма да имат проблеми с наднормено тегло за старта на зимната подготовка.
 ЦСКА ще бъде на лагер в Турция, а не в Испания
ЦСКА ще бъде на лагер в Турция, а не в Испания

Саша Илич персонално е избрал локацията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР