Саша Барон Коен отвърна на твърденията на Ребел Уилсън, че

...
Саша Барон Коен отвърна на твърденията на Ребел Уилсън, че
Коментари Харесай

Саша Барон Коен отвърна на твърденията на Ребел Уилсън за „дупка“ в разгорещен отговор

Саша Барон Коен отвърна на изказванията на Ребел Уилсън, че се е опитал да постави завършек на изказванията, които тя е направила за него в нейния разкажи всичко.

Вдигайки капака на враждата с английска кино звезда, Уилсън уточни Барон Коен като звездата, опитваща се да я спре да го загатва в идните си записки. 44-годишната актриса от Bridesmaid сподели на почитателите, че „ няма да бъде унизена или накарана да мълчи от скъпи юристи “, когато разкри Барон Коен като неидентифицираната до момента „ голяма дупка “, упомената в една глава от нейната идна автобиография Rebel Rising, избрана за ще бъде пуснат идващия месец.

Писайки в Instagram на 15 март, Уилсън сподели: „ Когато за първи път пристигнах в Холивуд, хората споделиха, да, „ Имам политика без дупка, значи като, да, аз не работя с дупки. " Казах си: „ О, да. Искам да кажа, това звучи рационално или разумно. Но по-късно в действителност ме потопи, тъй като работих с голяма дупка и да, в този момент несъмнено имам политика без дупки. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР