Саша Барън Коен е сред малкото звезди, които отказват да

...
Саша Барън Коен е сред малкото звезди, които отказват да
Коментари Харесай

Кой ядоса Саша Барън Коен

Саша Барън Коен е измежду дребното звезди, които отхвърлят да се снимат в реклами. И все пак една компания си разрешава да употребява облика му, само че без неговото единодушие. Естествено, това не се харесва на артиста и той завежда правосъден иск против нарушителите.

На всичко от горната страна въпросната компания - Solar Therapeutics, качва фотография на артиста върху билборд, с цел да разпространява продуктите си от канабис. Това още повече вбесява комика, който твърди, че в никакъв случай не е пушил марихуана и че не утвърждава използването на " нездравословното " лекарство.

Рекламата демонстрира Саша Барън Коен, облечен като фамозния му воин Борат Сагдиев с вдигнати палци. А един от надписите цитира крилатата му фраза " Хубаво е ".

В правосъдните документи написа, че от компанията в никакъв случай не е желала позволение от 49-годишния комедиант, с цел да употребява облика му, и с противозаконния билборд е нарушила правата му.

Адвокатите прецизират още, че от рекламата излиза, че господин Барън Коен е одобрил продуктите на Solar Therapeutics и е обвързван с техния бизнес. А това изрично не е по този начин.

Защитниците означават, че до момента артистът е имал " безчет благоприятни условия " да стартира корпоративно спонсорство, само че е отказвал. А повода е в опасенията на Барън Коен, че този тип действия биха отслабили доверието към него и като артист, и като деятел.

Адвокатите дават образец с едно от предложенията, които той не е приел досега - да взе участие в реклама на автомобил против хонорар от четири милиона $.
 Саша Барън Коен, Borat Subsequent Movie Film, заканите против него и за какво няма да има повече филми за Борат
Защо няма да има повече филми за Борат

Основателните аргументи на Саша Барън Коен

След подаването на правосъдния иск Solar Therapeutics смъкват билборда с облика на Борат Сагдиев. Адвокатите на Саша Барън Коен още не са определили компенсацията, което чакат от компанията, оповестяват от The ​​Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР