Съседски бой в Люлин, при който е използван чук, завърши

...
Съседски бой в Люлин, при който е използван чук, завърши
Коментари Харесай

Удар с чук в крака в столичния квартал Люлин завърши с дело

Съседски пердах в " Люлин ", при който е употребен чук, приключи с дело. Това излиза наяве от известие от Софийска районна прокуратура, която е внесла в съда обвинителен акт против обвинения Ю. Д.

Причината за делото е причиняването на лека телесна щета на С. Ч., като действието е осъществено по хулигански подбуди - на обществено място, без основателна причина, при проява на безотговорност и неуважение на откритите от закона правила, и при липса на персонален претекст във взаимоотношенията сред него и С. Ч.

Инцидентът е станал на 15 декември 2019 година в ж.к. " Люлин ".

Пострадалият С. Ч. тръгвал за работа. Пред входа на кооперацията, в която живеел, срещнал съседа си - обвинения Ю. Д.

Обвиняемият разхождал двете си кучета. В предблоковото пространство, без провокация от страна на потърпевшия, Ю. Д. почнал да го наскърбява и извадил чук, с който замахнал към коляното на С. Ч.

Пострадалият се отдръпнал и чукът не попаднал непосредствено върху крайници му, само че предизвикал охлузване на предната повърхнина на дясното бедро.

С. Ч. се уплашил и побягнал, доколкото положението му разрешавало, а обвиненият го подгонил с кучетата си.

В този миг те срещнали патрулиращ полицейски автомобил. Пострадалият бил изплашен и съумял единствено да изясни на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, че обвиненият го гони и траял да бяга.

На същата дата С. Ч. подал тъжба в 09 РУ-СДВР, след което бил прегледан в болнично заведение.

В хода на следствието било открито, че на потърпевшия С. Ч. са породени травма на дясното коляно, охлузване и оток на меките тъкани.

Предстои делото против Ю. Д. да продължи в съда.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР