Съседска свада е вдигнала на крак полицията в Павликени. Това

...
Съседска свада е вдигнала на крак полицията в Павликени. Това
Коментари Харесай

Пребиха дядо заради забележка към комшиите, хвърляли пиратки в двора му

Съседска кавга е вдигнала на крайник полицията в Павликени. Това оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново.

В събота следобяд в полицейското ръководство в Павликени е получен сигнал от 70-годишен мъж от село Батак, който е обяснил, че съседът му е нанесъл побой. На адреса неотложно са изпратени екипи на полицията и незабавна помощ, които открили, че същия следобяд потърпевшият е бил в двора на парцела си, когато съседите му почнали да хвърлят пиратки. Той им направил забележка, след което те почнали да хвърлят в двора му камъни и бутилки. Камък попаднал върху главата му.

В същото време в парцела му нахлул 33-годишен мъж от село Дъскот и почнал да го бие. След намесата на полицията, униформените подхванали задържане на 33-годишния мъж, който оказал гневна опозиция. Да попречи на органите на властта да изпълнят отговорностите си по работа се опитал и различен 29-годишен мъж от компанията от село Батак.

Въпреки това побойникът е арестуван и отведен в полицейското ръководство, където е оставен с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него и приятелят му са стартирани бързи производства. След като към този момент бил настанен в пространствата за задържане, 33-годишният почнал още веднъж да буйства, счупил стол и разрушил вратата на помещението.

Той е изместен в друго помещение, само че за осъщественото действие против него е стартирано още едно бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР