Съседите не бяха виждали възрастната дама от много дълго време

...
Съседите не бяха виждали възрастната дама от много дълго време
Коментари Харесай

Две години и половина на кухненската маса: полицията откри мумифицираното тяло на жена

Съседите не бяха виждали старата дама от доста дълго време и тогава последва извънредно изобретение.

Малкият град Престино на южния завършек на езерото Комо, Италия. Там полицията направи тъжно изобретение: чиновниците откриха мъртва локална жена. Тя прекарала две години и половина на кухненската маса в къщата си. Тялото й към този момент е мумифицирано, оповестяват италиански медии.

70-годишната Маринела Берета продала къщата си с градина, само че получила правото да живее в нея до края на дните си. Новият притежател, швейцарец, явно се появявал рядко и по тази причина не забелязал, че дамата има здравословни проблеми. Едва позвъняване от съседи предиздвикало мъжа да се замисли. Предполагайки, че Берета е напуснала, те се свързали с купувача на дома, защото няколко дървета в парцела били развалени по време на огромна стихия. Мъжът се свързал с локалната полиция и чиновниците в последна сметка разкрили тялото на дамата в кухнята.

По първични данни дамата няма близки, тъй че никой не подозирал, че нещо не е наред с Берета. Правоприлагащите органи допускат, че пенсионерката е умряла " от заболяване ". Това подхожда на обстоятелството, че по тялото не са открити следи от принуждение.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР