Съседите на стрелеца, който откри огън в църквата Лейкууд на

...
Съседите на стрелеца, който откри огън в църквата Лейкууд на
Коментари Харесай

Съседите на стрелеца в църквата Лейкууд разказват подробности за години „ад“, бездействие на полицията: „Само въпрос на време`

Съседите на стрелеца, който откри огън в църквата Лейкууд на Джоел Остийн, преди да бъде смъртоносно прострелян от полицията разказва години на тормоз и закани, пред които е изправена тяхната дребна общественост от две улици от нея – потвърждавайки, че правоприлагащите органи и определените длъжностни лица не са съумели да реагират съответно на съвсем непрекъснатия им зов.

Пет дами, които са живели покрай Дженеси Ивон Морено в Конроу, Тексас, град на повече от 50 благи северно от мегацърквата в Хюстън, описаха пред FOX 26 Хюстън по какъв начин Морено измъчвал нормално сплотените квартал през последните четири дни.

Съседка, Джил, сподели, че Морено неведнъж е подавал подправени отчети в полицията, че тя и други преследват Морено и седемгодишното момче, за което се твърди, че е наследник на Морено.

Морено – който в началото беше от Ел Салвадор, имаше дълго престъпно досие и използваше преди този момент името Джефри Ескаланте Морено – докара 7-годишното дете в мегацърк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР