Съседи в жилищен блок, където боклукът им не е бил

...
Съседи в жилищен блок, където боклукът им не е бил
Коментари Харесай

Вътре в имението, където жителите „почти повръщат“ всеки път, когато отворят входната врата

Съседи в жилищен блок, където боклукът им не е бил събиран от близо месец, споделят, че „ съвсем повръщат “ всякога, когато отворят вратата.

Местната Мари Чиан, 66, споделя, че има към 80 цялостни догоре торби за отпадък, които вонят в блока от 60 жилището във Феърфийлд, Ливърпул. Вонята е толкоз мощна, че е наредила на сина си да не носи дребното си бебе по всички страни, до момента в който не бъде подредено.

Мари сподели пред Liverpool Echo: „ Вчера изхвърлих торба за отпадък и едвам не повърнах, когато излязох поради миризмата й. Не е прелестно, когато излизаш от личната си къща. Има доста хора и кофите не са изпразнени към този момент към четири седмици. Живея до навеса за отпадък, аз съм на долния етаж и съм с лице към него, когато влезете в него [навеса за боклук], кофите са до тавана. И миризмата му.

„ Има доста хора в инвалидни колички, някои хора нямат крайници, които живеят тук и е просто рисково за тях. Нездравословно е да сме в тези условия. Апартаментите са на три етажа, тъй че доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР