Съседи разказват, че Петко Петков е живеел сам в къщата

...
Съседи разказват, че Петко Петков е живеел сам в къщата
Коментари Харесай

България Онемя. Съкратиха Петко Петков От Работа, Преди Малко Се Самозапали! Шокиращо Видео!

Съседи описват, че Петко Петков е живеел самичък в къщата си, където допреди месец е гледал зайци и кокошки, само че ненадейно пуснал всичките си животни, заключил се е и е общувал съвсем единствено по телефон. Разтревожен от положението на татко си, последните два дни при него е бил синът му. Трагедията се е разиграла към 8 часа, до момента в който по-младият мъж си правел кафе. Баща му го издебнал, излязъл на открито, полял се с предварителното квалифицирано шише бензин и драснал клечката кибрит.

Синът му и съседите чули безумен вик и излезли на открито. Съседите донесли две кофи вода, с цел да залеят Петко. Хвърлили от горната страна му и чаршаф и юрган, с цел да угасят пламъците. На мястото незабавно е изпратена кола за спешна помощ, която да го откара в болница. Заради мъчно наличния терен пожарната не е съумяла да стигне до вилната зона, само че за благополучие намесата й не се е наложила, оповестява локалния уебсайт " Русе Медиа ".

Съседите са потресени от случилото се и описват, че най-вероятно депресията на Петко е предизвикана от това, че е останал без работа. Той бил отличен шлосер, допреди няколко месеца работел в " Дунарит ", само че бил скъсен. Напоследък много пиел ракия и съвсем не се хранел. На един от по-близките си съседи - Марин, той споделил, че преди три дни е направил първия си опит да се самозапали. Отишъл на моста над ул. " Волов " с бензина и кибрита, само че в последния миг се отказал. Опитите на съседите да издигнат духа му не съумели и той въпреки всичко направил съдбовната крачка тази заран.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР