Съседът се къпе на свещ, понеже му тече вода. Явно

...
Съседът се къпе на свещ, понеже му тече вода. Явно
Коментари Харесай

Пламен Георгиев: Съседът се къпе на свещ, защото махнах навеса

Съседът се къпе на свещ, тъй като му тече вода. Явно този заслон, който съм махнал, е имал някакво предопределение. Това съобщи някогашният ръководител на КПКОНПИ Пламен Георгиев, който стана прочут в абсурда " Апартаментгейт " и терасата си.

Няма нищо нелегално. Още преди Акт 16 тези неща са издигнати. Г-н Влади Калинов го установи, заключи Георгиев пред Нова телевизия. В поддръжка на думите си той прикани всички да създадат инспекция през Гугъл Maps и да видят обратно в годините кое по какъв начин е изглеждало.
Министерство на външните работи: Пламен Георгиев си потегля, тъй като усъвършенстваме
Решението за освобождението от служба на генералния консул във Валенсия Пламен Георгиев е обвързвано с усъвършенстване на броя на лицата,...
Прочети повече
Предвид обстоятелството, че преди няколко дни ахр. Влади Калинов беше освободен от настоящия си пост на началник на ДНСК, Георгиев го отбрани - вършел си работата, по тази причина по този начин му се случвало. Припомняме, че Калинов отхвърли да събори навеса на терасата на Георгиев като началник на строителния надзор в Столична община и се раздели с поста си поради това. Новият районен министър Гроздан Караджов махна Калинов от управлението на ДНСК.

Пламен Георгиев ще съди страната, тъй като го махна от консулския пост във Валенсия

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР