Съсед на шофьора, блъснал и убил 15-годишно момче, разказа, че

...
Съсед на шофьора, блъснал и убил 15-годишно момче, разказа, че
Коментари Харесай

Съсед на Петър Тодоров, прегазил малкия Филип: Кара постоянно пиян

Съсед на водача, блъснал и умъртвил 15-годишно момче, описа, че не за първи път Петър Тодоров сяда зад кормилото пийнал.

„ Прекалява с пиенето, кара непрекъснато пийнал, това не му е сефте, аз съм го виждал доста пъти пийнал да се качва. Винаги пие, това е постоянно пие и кара. Въобще не пазеше никой. Караше безусловно като анормален, не един път съм му правил забележка и той продължаваше пийнал “, споделя съседът пред bTV.

На фона на този роман полицията е хващала Тодоров с алкохол единствено един път – 1,4 промила дни откакто е взел шофьорската си брошура, през 2005 година. Тогава се разминава се с санкция.

Все още не е оповестено името на дамата, която е била с детето си в колата на водача във съдбовната вечер. Знае се, че двамата са имали връзка и тя постоянно е посещавала дома му.

„ Тука имаше едно момиче, идваше при него, с едно дете, само че негово ли е, другарка ли му е към този момент не знам “, добави съседът.

Съседи описват още, че Тодоров е конфликтен. И през днешния ден на адреса, на който живее обвинения Петър Тодоров няма никого. Приятелката му сюъщо я няма на нейния адрес.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР