Съсед е подал сигнал срещу Габриела Славова още през 2021

...
Съсед е подал сигнал срещу Габриела Славова още през 2021
Коментари Харесай

Закрила на детето: Съсед е подал сигнал през 2021 г. срещу Габриела Славова

Съсед е подал сигнал против Габриела Славова още през 2021 година.

" Сигнал от господин Владимир Павлов, комшия на Габриела Славова, е подаден през юли 2021 година на тел. 112., като сигналът е бил трансфериран към Национална телефонна линия за деца в риск. Сигналът е постъпил при нас на 3 юли 2021. Той е подаден за това, че малолетното дете е оставено за неопределен срок единствено ". Това сподели пред публицисти началникът на отдел " Закрила на детето " при Дирекция " Социално подкрепяне " -Бургас Димитрина Чочорова във връзка със брачната половинка и тъщата на убития Пейо Пеев, които са оставяли детето на Габриела Михаел без контрол в дома му в Бургас.

По думите ѝ са били извършени диалози с детето, майката, бабата и прабабата по майчина линия, с бащата по телефона и със сигналоподавателя.
След инспекция по случая е открито, че в действителност детето е оставено за малко време единствено в дома, излязло е от жилището и по този начин се е стигнало до подаване на сигнала. Това е единственият сигнал, който е подаван за детето Михаел.

За случая е известена Районна прокуратура-Бургас, както и Държавна организация за протекция на детето. Има отпадане на формиране на наказателно произвеждане заради отпадане на съображение за закононарушение.

33-годишната Габриела Славова-Пеева, упрекната в убийството на брачна половинка си, дружно със своята майка Красимира Трифонова, е била ориентирана към Център за социална поддръжка в Бургас през 2021 година. Там тя е трябвало да надгради родителския си потенциал и да стане по-чувствителна към потребностите на детето си. Към услугите на институцията е ориентирана от бургаската дирекция " Социално подкрепяне ".

Димитрина Чочорова уточни, че към оня миг бащата на детето Пейо Пеев е декларирал, че няма терзания по отношение на полаганите грижи към сина му от майката.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР