Сасабе, Аризона — Мигранти от всички краища на света идват

...
Сасабе, Аризона — Мигранти от всички краища на света идват
Коментари Харесай

Сектор Аризона се превръща в гореща точка №1 за преминаване на мигранти, въпреки граничните стени и коварния терен

Сасабе, Аризона — Мигранти от всички краища на света идват тук, с цел да преминат в Съединени американски щати през пробиви или пролуки в граничната стена, който обгръща километри от неравномерен пейзаж със стръмни хълмове, черни пътища, крави, кактуси и пустинни шубраци.

Въпреки че извисяващата се стена от епохата на Тръмп е най-видимият обект, основан от индивида, в случай че посетителите се насочат далеко задоволително в този сектор от южната граница на Съединени американски щати, те също ще видят строителни бригади, които поправят елементи от стената, развалени от ерозия или контрабандисти, облекла, одеяла и други движимости, изоставени от мигранти - и водни станции, поддържани от доброволци, надяващи се да предотвратят нещастия в безмилостните пустиня.

Най-близката общественост в Съединени американски щати, Sasabe, е селце с 51 поданици, съгласно Бюрото за броене на популацията. Има публично пристанище за влизане, с цел да улесни законното пътешестване от и до Мексико, няколко скромни резиденции, поща и магазин, който продава бурито, каубойски шапки и сувенири, включителн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР