Със звукозаписно студио предстои да се оборудва Националната агенция по

...
Със звукозаписно студио предстои да се оборудва Националната агенция по
Коментари Харесай

НАП се оборудва със звукозаписно студио

Със звукозаписно студио следва да се оборудва Националната организация по приходите, излиза наяве от оповестена от нея социална поръчка. Тя е с планирана стойност 15 000 лв. без Данък добавена стойност.
Предстои Национална агенция за приходите да купи дигитален звукосмесител със програмен продукт за звукозапис, лиценз за програмен продукт за видео обработка, видеокамера с оптично приближение, статив, камера за поточно видео, видео кепчър, кондензаторен микрофон, дейни звукови студийни монитори, статив за студиен звуков екран, професионални мониторни слушалки, подложка за микрофон върху бюро, звуков кабел, компютърна настройка, микрофон - вид брошка, LED осветяване.  
бонуси да отидат за компенсиране на бизнеса (ВИДЕО) " alt= " Христо Иванов: Оставка на шефа на Национална агенция за приходите, а скандалните бонуси да отидат за компенсиране на бизнеса (ВИДЕО) " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2020/09/02/0386562001599054248_1555669_144x110.webp " > Христо Иванов: Оставка на шефа на Национална агенция за приходите, а скандалните бонуси да отидат за компенсиране на бизнеса (ВИДЕО)
Съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов настоя за оставката на изпълнителния шеф на Националната аген...
Който завоюва поръчката, би трябвало да достави техниката в период 20 дни от сключването на контракта, да я конфигурира, да организира функционален тест и инструктаж за работа с оборудването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР