Със злато, равняващо се на съкровище в тракийска гробница, се

...
Със злато, равняващо се на съкровище в тракийска гробница, се
Коментари Харесай

Софи Маринова се накичи със злато като Клеопатра

Със злато, равняващо се на богатство в тракийска гробница, се накичи фолкаджийката Софи Маринова. Пo време на присъединяване в дискотека в Благоевград ромският славей хвърля в тъча феновете си с екстравагантна визия. Софка се е облякла, гримирала и поставила аксесоари съвсем като египетската владетелка Клеопатра. Маринова докарва облик, на който може да завиди и Елизабет Тейлър, изиграла античната хубавица в едноименния филм.

Софи е изпънала безкрайна очна линия, поставя рокля като на императрица и излиза да забавлява почитателите си с шлагерите „ Стари рани “, „ Слънчице мое “ и други. Най-ярко усещане, евентуално поради блясъка, прави голямото количество злато, с което Маринова се е окичила.

Златна тиара, златен наниз, златен пръстен, златна гривна и часовник… Колекцията в действителност е внушителна, а феновете й незабелязано си задават въпроса по какъв начин Софка съумява да издържи на тежестта на такова количество доблестен метал. Случайно или не, преди месец Софи пуска новото си парче, което се споделя... „ Злато мое “. „ Кръстих песента по този начин на хората, които оценявам и обичам. Искам да сюрпризирам почитателите и с текст, с мyзика, с визия “, разяснява Маринова, като посочи, че в началото песента се е казвала „ Твоите очи “.

С голямо количество злато по себе си ромският славей се появява освен на клубни участия, само че и във всекидневието си. Преди година папараците на „ България Днес “ изловиха Маринова да хапва дюнер в столицата, до момента в който е обилно отрупана с благородния метал. Златни претекстове с изключение на на обичайните места като ръце и глава имаше даже и по обувките и ноктите й. Остава мистерия само дали в леглото е толкоз позлатена, само че по тази причина могат да кажат единствено мъжете в живота й. Истинско златно момиче е Софка! Да е жива и здрава.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР