Със златен медал в категорията „World Whisky“ се окичи Black

...
Със златен медал в категорията „World Whisky“ се окичи Black
Коментари Харесай

Black Ram сред най-добрите уискита в света за 2020

Със златен орден в категорията „ World Whisky “ се окичи Black Ram в границите на влиятелния интернационален конкурс „ Global Travel Retail Masters “2020, който се организира при започване на месеца в Лондон.

Компетентното жури на тазгодишния конгрес, който се провежда от профилираното британскосписание „ The Spirits Business “, имаше нелеката задача да даде оценка на професионализма на производители на уиски от стотици страни по целия свят, както и на качеството на предлаганите от тях артикули. Така с следващия орден от интернационален конкурс марката потвърди, че не инцидентно е водач на пазара.

Black Ram Whisky отлежава най-малко три години в дъбови бъчви. Отличава със златистожълт цвят с фини кафяви оттенъци, прелестен мирис на дъб и малц и леки опушени тонове. Радва се на голям интерес освен у нас, само че и в чужбина. Изнася се за страни от Средния изток, Южна и Източна Азия, Китай, Хонг Конг, Сингапур, Западна и Източна Африка, Балканите и продължава да превзема от ден на ден нови международни пазари.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР