Със здрав разум ще отстояваме всичко постигнато до тук, за

...
Със здрав разум ще отстояваме всичко постигнато до тук, за
Коментари Харесай

Филип Попов: Ще доразвием социалната политика, която започнахме

„ Със здрав разсъдък ще отстояваме всичко реализирано до тук, за да  доразвием предпочитано обществената ни политика, за която нито една друга партия не се погрижи в ръководството до в този момент “, съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в 5 МИР Видин, който, дружно с претендентите за народни представители от листата, се срещна с поданици на община Макреш.
Филип Попов и разяснява тематиката с въвеждане на таван на цените на храните, като мярка за битка със спекулата, увеличение приходите и пенсиите, както и грижата за хората в областта на опазването на здравето.
„ Предвиждаме огромна промяна. Ще понижим Данък добавена стойност върху медицинските произведения и лекарствените артикули, като имаме намерение за децата до 14-годишна възраст медикаментите да не се заплащат. Настояваме още за гратис опазване на здравето за всички, които имат платени здравни вноски “, безапелационен бе Попов. Той разяснява още тематиката с въвеждане на таван на цените на храните като мярка за битка със спекулата и увеличението на приходите и пенсиите. Беше разисквана и борбата на социалистите против  джендър пропагандата в българските учебни заведения, невмешателство на България във войната в Украйна и това, че ще бранят своята история, като резервират паметните плочи на тези воини, които са пролели кръвта си за България.
По-късно кандидатдепутатската листа посети и селата Киреево и Раковица, където хората живо се интересуваха от национални общозначими тематики, като потребността от правосъдната промяна в България. Те споделиха терзанията си от компрометираните пътища, както и от неналичието на близко лечебно заведение в района.
„ Да! Можем. Всички дружно обединени - ние можем, тъй като силата на нацията идва от целостта. Подкрепете ни с № 1 в бюлетината! “, прикани Филип Попов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР