Със заявката на Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на

...
Със заявката на Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Със заявката на Божков за политически проект нещата олекнаха

Със поръчката на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от за политически план нещата олекнаха. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия социологът Първан Симеонов.

Г-н Божков би трябвало да покаже нещо действително, в случай че желае да остана в играта тежка категория. Все си мисля, че финалът отново ще е за Борисов. Но може би, съобщи той.

Когато у нас става дума за корупция и за нерегламентирани връзки, това не въздейства чак толкоз върху публичните настройки – политическите пластове се разместват с това, което се отразява върху джоба на българина, уточни социологът Димитър Ганев.

ГЕРБ: Българска социалистическа партия спомага на Божков, Нинова да каже защо са си говорили на среща с него и Златев

Борисов ще даде жертви, в случай че се натрупа прекомерно огромно напрежение в някои браншове. Показал е, че не жали министри, разяснява Ганев.

Ако не извади нещо действително, Божков ще стане като Цветан Василев – фонов звук, добави той.

При епидемията от новия ковид Борисов има преимущество, че ръководи рецесия, която не е основал самичък. Както се вижда, удържа, разяснява Първан Симеонов.

Битката за протестния избор на наближаващите парламентарни избори ще е главно сред Българска социалистическа партия и Слави Трифонов, ненапълно и Мая Манолова. Цялото това нарояване на политически планове, които се декларират като съперници на ръководещите, ненапълно играе в интерес на ГЕРБ, съобщи Симеонов.

Предимството на Борисов в тази обстановка е, че може да си избере съперник, да избере кого да си приказва като конкурент, добави Димитър Ганев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР