Със заявка, че в сглобката все още има хляб и

...
Със заявка, че в сглобката все още има хляб и
Коментари Харесай

ГЕРБ към ПП: Внимавайте, следим ви под лупа и няма да ви простим грешките

Със поръчка, че в " сглобката " към момента има " самун " и бъдеще, само че че тя ще се скапе, в случай че държавното управление продължи да работи с рогата и егото напред, ГЕРБ предизвести ПП-ДБ, че след обединението под лупа и че няма да се съгласява с грешките.

" Общественото доверие се дава в името на напредъка на страната и по тази причина от ГЕРБ поставихме тесните си партийни ползи на втори проект. Искахме да възстановим политическата непоклатимост, да спрем войната в институциите, да изведем България от интернационална изолираност. Виждането, че обществото се нуждае от единение и обща посока бе в основата на решението ни да подкрепим втория мандат ", подсети от трибуната шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. 

За да има смисъл сегашното ръководство, би трябвало да бъдат признати редица законопроекти за наваксване на изоставането във връзка с ПВУ, да подсигуряват, че ще се направи дълбока правосъдна промени, очерта тя нужната стратегия за болшинството в Народно събрание. 

Ангажирахме се да участваме интензивно в болшинство за промени в конституцията. Но тази промяна е не краят, а началото на доста по-дълъг развой за гарантиране на социална правдивост, добави Атанасова. И подсети, че за това е нужна необятна поддръжка, с цел да нямат такива ремонти преходен темперамент. 

" Това е опция за по-широк диалог отвън рамките на политическата система. Такъв вид диалог би трябвало да се води доброжелателно, а не да се разпилява върху фикции, фиксации и партийни сметки ", предизвести шефката на ПГ на ГЕРБ. 

Тя желае да се спре порочната процедура за приемането на бюджетни актуализации през няколко месеца - политика, водена през последните 2 години. И счита това да бъде направено с добре разчетен бюджет за 2024 година Целта е намирането на баланс в разноските. 

" За нас властта е средство за решение на съответни проблеми на жителите. Не кадровите назначения са в основата на избора ни да подкрепим държавното управление. И тази тематика не трябва да е фокус на ръководството. Ние сме сложили на назад във времето тяснопартийния ни интерес, само че не сме се съгласявали безрезервно да одобряваме всяко решение на държавното управление. Напротив, имаме правото и задължението да условие от останалите партии да вършат същото - да загърбят партийната си принадлежност. Всеки жител би трябвало да може да заеме подобаващ пост ", размаха пръст Атанасова. 

Тя насочи самобитна рецензия към ПП-ДБ и за това, че не се оправя с превъзмогването на разграничителните линии в самото общество. " Нуждаем се от положителен дневен ред. Но за задачата би трябвало да се опитаме да разберем другите гледни точки. Затова и е нужна по-малко надменност ", сподели още шефката на ПГ на ГЕРБ. 

" Мащабният ни компромис не е демонстрация на уязвимост. А на мощ. Именно компромисът, изработен в името на сегашното ръководство,изисква да сме оптимално сериозни. Това е потребният метод за страната и обществото ", добави тя. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР