Със завръщането си в политиката след няколко месеца пауза, Лена

...
Със завръщането си в политиката след няколко месеца пауза, Лена
Коментари Харесай

Народът побесня заради думите на Лена: Бабите вече могат вместо 2 млека, да купят 3 и да останат пари!

Със завръщането си в политиката след няколко месеца пауза, Лена Бориславова става все по-активна. С днешния си пост в обществената мрежа някогашната шефка на кабинета на Кирил Петков адвокатства на Асен Василев. Според нея с помощта на финансовият министър на Политическа партия бабите могат да си купят вместо 2 кисели млека – 3, че дори и да им останат пари за други храни. Спазвайки линията Бориславова упреква за всичко ГЕРБ и политиката им през годините. Също по този начин напълно скоро дава обещание да пуснат и програмата на Политическа партия, едвам няколко седмици преди датата за изборите:
Ето още какво написа Лена Бориславова
Високите цени на храните не се дължат на бюджета на Асен Василев, с който баба към този момент може да си купи вместо 2 кисели млека – 3 и да й останат пари и за други храни. Дължат се на общи за цяла Европа външни фактори, на натискания с години дребен и междинен бизнес, неработещи ни регулатори и унищожената българска продукция. Благодаря, ГЕРБ
В Обединението на #ПродължавамеПромяната – #ДемократичнаБългария имаме ясна стратегия по какъв начин да понижим цените на храните в 2 стъпки:
1. Ще прекратим мандата на родните на ГЕРБ и депутата Ненков в Комисия за защита на конкуренцията и вместо тях ще изберем независми експерти, които дейно да преследват всички спекуланти, картели и монополисти.
ГЕРБ да се грижат за справедливите цени е като да сложиш вълк да пази стадото.
#ИмаКак обединени да променим това и да имаме способен регулатор, който си прави работата, а не бездейства.
2. Фокус върху българското произвеждане за повече български пресни и здравословни храни на налични цени.
Преди години България е била значим експортьор на хранителни артикули, а в този момент внася 50% от доматите, 70% от месото, 45% от яйцата и 30% от млякото. Внася ги на по-високи цени с оскъпяване до 15% с добавените транспортни разноски и разноски за предпазване.
През последните десетилетия ръководещите в България изоставиха българските производители; задушиха развиването им с лобистки и недомислени политики, корупция и източване на еврофондове за земеделие.
ИмаКак да бъде друго!
Ще пренасочим европейските средства към дребните и междинни ферми – с нулева приемливост към корупцията и другарските кръгове на властта.
Ще има повече локални производители на мляко, месо, плодове и зеленчуци, оттова по-добра ценова конкуренция посред им и по-ниски разноски за превоз и предпазване.
За повече детайлности следете уеб страницата на обединяването ни www.ppdp.bg, където скоро ще бъде качена подробната ни политическа стратегия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР