Със завръщането на Пеевски в листите ДПС избраха да върнат

...
Със завръщането на Пеевски в листите ДПС избраха да върнат
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Пабло Ескобар би завидял на кабинета на ГЕРБ

" Със завръщането на Пеевски в листите Движение за права и свободи избраха да върнат на тезгяха остарялата мухлясала стока, откакто никой не повярва, че имат нова. Точно по тази причина от ИБГНИ се противопоставихме при последния опит Движение за права и свободи да бъдат вкарани във властта през задния вход ". Това съобщи Димитър Делчев от " Изправи се.БГ! Ние идваме! " в предаването " Денят с Веселин Дремджиев ", излъчващо се по TV+.

" Предишният кабинет на Бойко Борисов стана прочут като кабинетa на кюлчетата и пачките. След разкритията на Бойко Рашков за министър на ГЕРБ, обвързван с трафика на дрога, към тези избрания ще се добави и кабинет на наркотрафикантите. И Пабло Ескобар би завидял на това ", разяснява Делчев.

" Трябва неотложно да се компенсира бизнесът за увеличената цена на тока. Смелото решение е краткотрайно да се спре износът на на ниска цена ток от България, до момента в който се успокои европейският пазар ", счита той.

" Саботирането на имунизационния развой в България е закононарушение срещу публичното здраве. С изказванието си за слагане на негодни ваксини, Борисов за следващ път яхна антиваксърксата вълна, откакто напролет спря имунизацията с Астра Зенека. Вместо да просвещава, той развращава ", безапелационен бе политикът от ИБГНИ.

" Изправи се.БГ предлагаме зелени документи да се издават и на хора с задоволително антитела. По този метод ще бъдат обхванати тези, които са преболедували Коронавирус, само че са били лекувани по друга клинична пътека поради по-добро заплащанe ", съобщи още Димитър Делчев.

Целия диалог сред Димитър Делчев и водещия Веселин Дремджиев можете да изгледате във видеото:



Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР