Със засаждането на хималайски кедър бе даден старт на изграждането

...
Със засаждането на хималайски кедър бе даден старт на изграждането
Коментари Харесай

Със засаждането на хималайски кедър започна изграждането на парк 110 години Ботев Пловдив

Със засаждането на хималайски кедър бе даден старт на построяването на Парк „ 110 години Ботев Пловдив “. Легендите Трифон Пачев и Славчо Хорозор, зам.- кметът Георги Титюков и Рашко Стоянов от сдружението направиха първата копка.

Треньорът на Ботев Азрудин Валентич също се включи интензивно в засаждането на дървото, като подкани и юношите на клуба да се се включат. В идващите седмици ще се търси финансиране от огромни компании и рекламодатели, с цел да бъде сбъднат цялостният парк. Изграждането на парка ще коства сред 300 000 и 500 000 лв..

„ Ще търсим поддръжка от цялата жълто-черна общност, ще презентираме концепцията пред бизнесмени, имаме и утвърждението и помощта на клуба “, сподели главният създател на плана – ландшафтен проектант Петър Петров. Проектът, който се планува да се шири на 7000 кв. метра в част от базата на клуба, съставлява единна конструкция, която ще сплоти в себе си доста съставни елементи: културно-исторически детайли, модернистична визия, детайли с учащ темперамент, експозиционни площи, кътове за отдих и богат видов състав на растенията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР