Със заповеди на директора на Главна дирекция Гранична полиция гл.

...
Със заповеди на директора на Главна дирекция Гранична полиция гл.
Коментари Харесай

Още един еврокомисар се готви за нов пост

Със заповеди на шефа на Главна дирекция " Гранична полиция " гл. комисар Антон Златанов са формирани дисциплинарни производства за осъществено на 4 януари 2024 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стрезимировци " нарушаване на разпоредбите за граничен надзор. Трима дежурни на промяна чиновници са отстранени до изясняване на всички обстоятелства и условия по случая, оповестиха от " Гранична полиция ".

Лихварят Петър Александров и гробарят Александър Кинов са упрекнати в убийството на длъжника Кирил Русев. Смята се, че закононарушението е осъществено на 4 януари. Лихварят Петър е наследник на някогашния финансов министър Стоян Александров. Той и съучастникът му бяха задържани след неизчислен дребен подробност в целия проект за прикриване на закононарушението. Жертвата е 49-годишният Кирил Русев, който е дължал повече от 300 хиляди $. Дадени му най-вероятно още от починалия към този момент министър.

Границата със Сърбия през пункта " Стрезимировци ", като употребявали персоналната карта на жертвата, написа БГНЕС. Така съгласно проверяващите те желали да инсценират, че убитият е напуснал територията на страната. Дори телефонът на жертвата бил открит в западната ни съседка. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР