Със заповед от 14.04.2022 г. на министъра на вътрешните работи

...
Със заповед от 14.04.2022 г. на министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

Служителка с 25-годишен стаж в системата на ОДМВР-Варна получи „Почетен знак на МВР – III степен“

Със заповед от 14.04.2022 година на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, старши комисар Атанас Михов, връчи на Анелия Събева-Станкова „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи – III степен “, за проявен висок професионализъм, безупречно осъществяване на служебните отговорности и реализирани трайни резултати в работа, както  и продължителна работа в Министерство на вътрешните работи. Решението е по предложение на шефа на ОДМВР – Варна.

Инспектор Анелия Събева-Станкова е чиновник с дълготраен опит във ведомството. Родена е на 22.04.1962 година в гр. Разград. Постъпва на държавна работа в Министерство на вътрешните работи през 1997 година на служба шпионин I степен  (ДПС) в РПУ – Разград. От 2006 година, е преназначена в Регионална дирекция на вътрешните работи – Варна на служба контрольор (БППМН) в група „ Детска престъпност, контингент и превантивна активност “ на бранш КП, направление „ Оперативно “. В кариерното си развиване заема разнообразни длъжности по направление „ Борба с противообществени прояви на малолетни и малолетни “.

Ползва се с престиж, както измежду чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, по този начин и на работещите в дирекция „ Социално подкрепяне “- гр.Варна и РУО  Варна, с които е в непрекъснати контакти. Тя е един от главните уредници на стратегии „ Работа на полицията в учебните заведения “, „ Детското полицейско ръководство “, „ Ваканция здравей! Да играем безвредно! “, провеждани годишно под егидата на Министерство на вътрешните работи на територията на Община Варна.

По време на осъществяване на държавна работа в Министерство на вътрешните работи, контрольор Събева-Станкова е награждавана многократно- удостоена е с грамота от представителството на Организация на обединените нации в България за положителни професионални триумфи и предварителна защита на противообществените прояви на малолетни и малолетни в България.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР